Úžasná chuť se zrodila z malého příběhu
Poprvé jsme nahlédli pod pokličku výroby čokolády v roce 1990. Onemocněli jsme čokoládou a touhou mít ji na blízku každý den. Naše výroba šla již od začátku cestou typickou pro Belgii a Holandsko, a proto naprosto základní surovinou pro všechny naše pralinky a čokoládové výrobky je kakao pražené v nejstarší belgické pražírně.
I když pražírna je jen polovina cesty kakaa. Všechno to začíná již na plantážích. A právě u západoafrických pěstitelů se rodí příběh každé naší pralinky. Pěstitelské řemeslo farmářů z Pobřeží slonoviny a Ghany je jádrem unikátní chuti bobů a pak i samotné čokolády.
Naše čokolády i náplně do pralinek vznikají na základě starých belgických a francouzský receptur, jejichž základem je právě kvalita každé použité suroviny. Každá naše pralinka je naprosto jedinečná, a to z prostého důvodu - všechny naše pralinky i figurky se vyrábí ručně, a každý detail je odrazem toho, kdo pralinku míchal a maloval.
A tahle „světová“ cesta nám přijde na čokoládě nádherná a fascinující - kakaový bob vypěstovaný v Africe, zpracovaný v Belgii cestuje až do valašských Vizovic, aby z něj na základě francouzských a belgických receptur vznikla lahodná pralinka. V podstatě celý svět se spojí proto, abychom si mohli pochutnat na této sladké delikatese.
Za více než 20 let jsme našich nabídku zvládli rozšířit na
- více než 80 druhů dutých figurek
- čokoládová lízátka a filigrány
- více než 70 druhů čokoládových pralinek